GUIDE: VILKA INLINES SKA DU VÄLJA?

Få inspiration till att välja dina nya inlines och den nödvändigaste utrusningen.

Är du redo att rulla? På ReXhockey har vi ett stort utbud av rullskridskor för både barn och vuxna och vi står redo att guida dig i valet av rätt typ av rullskridskor. Med vår hjälp kan du hitta skridskor som passar perfekt för ditt syfte och behov. Få inspiration till att välja dina nya favoritskridskor och nödvändig säkerhetsutrustning.

VÄLJ RÄTT TYP AV INLINES FÖR DITT SYFTE

Vi vet att det finns många olika anledningar till att ge sig ut på rullskridskor och det är viktigt att välja rätt typ av skridsko som passar ditt syfte. Därför har vi gjort en översikt över våra olika alternativ, så att du får hem rätt par rullskridskor.

INLINES FÖR HASTIGHET OCH SMIDIGHET

Om du vill uppleva farten och samtidigt ha möjlighet att manövrera runt enkelt är inlines det perfekta valet för dig. Dessa skridskor är designade för att ge exceptionell hastighet och smidighet så att du kan njuta av en mjuk och snabb åkupplevelse. Även om skridskoåkning kan vara en krävande sport kan det också vara ett tidlöst sätt att förbättra din kondition.

Genom att använda inliners kan du öka din balans och koordination, samt stärka dina benmuskler. Oavsett om du behöver använda rullskridskorna för fitness, parkskridskoåkning eller långa resor, kommer vårt urval av inlines att möta dina behov och hjälpa dig att uppnå dina skridskomål.

STORLEKSGUIDE FÖR ATT HITTA DEN PERFEKT PASSFORMEN

Vi vet att komfort och passform är avgörande för din skridskoupplevelse. Det är därför vi har skapat en noggrann storleksguide för att hjälpa dig hitta rätt passform för dina fötter.

Först och främst rekommenderar vi att du tittar på vår video som kort förklarar hur du mäter dina fötter. Skriv sedan ner måtten och hitta din storlek i vår storleksguide som du hittar genom att klicka på våra olika rullskridskor.

Genom att följa vår guide kan du vara säker på att dina skridskor passar dina fötter bra och ger dig rätt stöd och rörelsefrihet. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och bekväm i dina nya rullskridskor – oavsett om du är på väg ut på gatan eller ut i tävlingen.

SKA DU HA SKYDDSUTRUSTNING OCKSÅ?

Din säkerhet är en av våra prioriteringar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren rekommenderar vi starkt att du alltid använder lämplig säkerhetsutrustning när du är ute och rullar.

ReXhockey erbjuder ett urval av hjälmar, knä- och armbågsskydd samt handledsskydd för att säkerställa att du bäst kan skydda dig mot eventuella skador. Vårt utbud av skyddsutrustning är utformad för att ge dig eller ditt barn ett optimalt skydd utan att kompromissa med komfort och rörelsefrihet.

HITTA DET PERFEKTA PARET RULLSKRIDSKOR HOS REXHOCKEY

Du har läst om våra olika typer av rullskridskor, storleksguide och vikten av säkerhetsutrustning. Nu är det dags att ta nästa steg och utforska vårt spännande utbud av rullskridskor. Oavsett om du är en erfaren skridskoåkare som letar efter nästa utmanande par, en nybörjare som vill prova på rullskridskor eller en förälder som letar efter rullskridskor för barn, så har vi det perfekta paret för dig.

Vårt sortiment omfattar endast produkter av högsta kvalitet, från de mest erkända varumärkena på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av stilar, färger och mönster så att du kan hitta rullskridskor för vuxna och rullskridskor för barn som passar din eller ditt barns personliga stil och preferenser.

Gör dig redo att uppleva en värld av nöje, träning och frihet på rullskridskor. Kom förbi vår butik i Rødovre och hitta dina favoritskridskor hos ReXhockey! Vårt engagerade team är redo att hjälpa dig att välja det perfekta paret skridskor.