FAQ

På den här sidan hittar du svar på de vanligaste frågorna. Skulle nedanstående inte ge dig något svar, tveka inte att ringa oss eller skriva till oss via chatten i det nedre högra hörnet.

 

I allmänhet:

Vilka betalningsmetoder kan jag använda i eran webbshop?

Vi accepterar följande betalningsmetoder:

MasterCard
Visa
Klarna
Paypal
Apple Pay
Google Pay

Hur vet jag om en produkt finns i lager eller inte?

På varje produkt kommer det att stå om produkten finns på vårt lager. Vår webbshop och fysiska butik körs i samma lager.
OBS: Om du letar efter en väldigt specifik produkt och vill prova/köpa den i vår fysiska butik rekommenderar vi att du antingen ringer eller skriver till oss för att säkra att den kan läggas till sidan åt dig. Detta för att undvika att produkten säljs till någon annan online, eller i händelse av systemfel.

Hur får jag ett jobb på ReXhockey?

Om vi ​​inte har några aktiva platsannonser ute är du alltid välkommen att skicka en ansökan som vi gärna tittar på. Skicka ditt CV samt en kort beskrivning av dig själv och varför du skulle vilja jobba hos oss. Skicka den till info@rexhockey.se

Frakt


Erbjuder ni fri frakt?

Ja! Vid köp över 2500 SEK är frakten gratis. Annars kostar frakten 79 SEK för leverans till ett postombud, och 250 SEK för hemleverans. 
OBS: Produkter som överstiger 20 kg, såsom tunga hockeymål, kan inte skickas utan extra kostnad, då vikten överstiger möjligheten att skicka till postombud. I dessa fall kommer hemleverans att vara det enda fraktalternativet.

Hur snabbt skickar ni min beställning?

Vi erbjuder snabb leverans (1-3 dagar) med frakt via DHL. Vi rekommenderar att du lägger din beställning innan 12:00, om vi ska kunna skicka den samma dag.

Tänk på att det kan hända att paketet är på transit hos DHL en längre tid. Vi ber er därför att ha tålamod om detta skulle hända. Om varan inte kan levereras inom kort intervall kommer du att kontaktas per telefon.


Retur

Hur returnerar jag mina varor?

Att returnera till ReXhockey är enkelt! Om du vill returnera varor, vänligen följ denna länk ..... som tar dig till vår returportal.